O nama – Verdura Verde

Ono što nas razlikuje od konkurencije je činjenica da mi nudimo celokupna rešenja, nudeći mogućnost da na jednom mestu, pored znanja, dobijete sve što Vam treba.

Preduzeće VERDURA VERDE d.o.o. iz Beograda  bavi se trgovinom i uslugama iz oblasti poljoprivrede i hortikulture. Vremenom smo izrasli u kvalitetnog i pouzdanog partnera na području agrara i u oblasti hortikulture. Sa posebnim ponosom ističemo da svojm klijentima, osim nabavke materijala, nudimo savetodavne usluge. Naša tehnička podrška i stručno osoblje koje je pruža, stoji Vam na raspolaganju u rešavanju svih izazova i nedoumica koje se mogu javiti u praktičnoj primeni.

Možete posetiti našu intenet prodavnicu http://www.svezabiljke.rs .

Tokom dugogodišnjeg uspešnog poslovanja iz oblasti poljoprivrede i oblasti hortikulture bili smo primorani da našu delatnost proširimo i na druge oblasti a sve u cilju podizanju kvaliteta proizvoda i usluga.

Jedan od osnovnih problema u oblasti poljoprivrede i hortikulture je potreba biljaka za vodom,zbog toga smo rešili da svojim klijentima omogućimo da u što kraćem roku i pod veoma pristupačnim cenama pomognemo oko postavljanja sistema za zalivanje u oblasti poljoprivrede i hortikulture.

Pozivamo Vas da, zajedno sa nama, postanete još jedna  karika u lancu zadovoljnih korisnika.

Ono što je retko, skupo je. Voda kao najvažnija stvar na svetu, naprotiv, nema cenu.

(Platon, 427-347. godine p.n.e.)


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zalivanjetravnja/public_html/wp-includes/functions.php on line 3778